Συχνές Ερωτήσεις

Ο σκοπός του AgrinioJobs είναι να ενώσει του ανθρώπους με ευκαιρίες εργοδότησης.

Είναι ένα σύγχρονο εργαλείο για προσφορά και ζήτηση εργασίας που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε ενδιαφερόμενος ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.

Αν χρειάζεσαι υπαλλήλους – συνεργάτες για την επιχείρησή σου, δημοσίευσε την αγγελία σου, περιγράφοντας τι ακριβώς ζητάς.
Αν ψάχνεις εργασία, δημοσίευσε το βιογραφικό και τα προσόντα σου για να σε βρουν.

Αρχικά θα πρέπει να δημιουργήσεις στη σελίδα μας λογαριασμό σαν Εργοδότης.

Στη συνέχεια, μέσα από απλά βήματα θα καθοδηγηθείς για να περιγράψεις την εταιρία σου ώστε οι πιθανοί εργαζόμενοι να γνωρίζουν κάποια πράγματα και να υπάρχουν οι κατάλληλες πληροφορίες έτσι ώστε να μπορεί να εμφανιστεί στις σελίδες του AgrinioJobs. Έπειτα, θα πρέπει να συμπληρώσεις με όσο το δυνατόν πιο αναλυτικό τρόπο την αγγελία σου. Τι αναζητάς, τι ανάγκες υπάρχουν τι προσφέρεις και οτιδήποτε θα πρέπει να γνωρίζει ο υποψήφιος.

Τέλος, θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα έτσι ώστε να θέσεις την αγγελία σου ή την εταιρία σου ως Διακεκριμένη.

Οι Διακεκριμένες Αγγελίες είναι οι πρώτες αγγελίες που βλέπουν οι επισκέπτες του AgrinioJobs.gr. Κατά την αναζήτηση αγγελιών, οι διακεκριμένες αγγελίες εμφανίζονται πρώτες και έχουν εντονότερη εμφάνιση από τις δωρεάν αγγελίες. Οι Διακεκριμένες Αγγελίες λαμβάνουν πιο πολλές προβολές από τις δωρεάν και είναι σε περίοπτη θέση στην αρχική σελίδα.

Κατά την διαδικασία εγγραφής, θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο από τα πακέτα επί πληρωμή. Αν έχετε κάνει ήδη εγγραφή μπορείτε να αναβαθμίσετε το πακέτο σας από τη σελίδα Διαχείριση Πακέτων και έπειτα, Αναβάθμιση Πακέτου. Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλόγως το πακέτο που θα αγοράσετε. Από μία (1) έως απεριόριστο αριθμό!

Οι Διακεκριμένες εταιρίες είναι οι πρώτες εταιρίες που βλέπουν οι επισκέπτες του AgrinioJobs.gr. Κατά την αναζήτηση εταιριών, οι διακεκριμένες εταιριών εμφανίζονται πρώτες και έχουν εντονότερη εμφάνιση από τις υπόλοιπες. Οι Διακεκριμένες Εταιρίες λαμβάνουν πιο πολλές προβολές από τις δωρεάν και είναι σε περίοπτη θέση στην αρχική σελίδα.

Μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα πακέτα εδώ.

Φυσικά! Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι έχετε το δικαίωμα δημιουργίας μόνο μίας (1) αγγελίας, χωρίς να μπορείτε να την δημοσιεύσετε ως Διακεκριμένη καθώς και την προβολή μόνο πέντε (5) διαθέσιμων βιογραφικών.

Η αγγελία παραμένει ορατή για 31 ημέρες από την ημερομηνία δημοσίευσης. Κάθε αγγελία μπορεί να δημοσιευτεί μόνο μία φορά.

Κάθε αγγελία μπορεί να αναφέρεται μόνο σε μία θέση και πρέπει να πληρεί τα ακόλουθα κριτήρια:

  1. Έγκυρο όνομα εταιρίας.
  2. Πληροφορίες επικοινωνίας.
  3. Προσόντα και υποχρεώσεις για την εργασία.
  4. Είδος απασχόλησης.
  5. Γραμμένη σε πεζά και κεφαλαία.
  6. Χρήση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας. Η χρήση των Greeklish δεν επιτρέπεται.
  7. Δεν επιτρέπεται η αναφορά σε ηλικία, φύλο ή οποιαδήποτε άλλη διάκριση.
  8. Μην απαιτείται φωτογραφία ή οποιουδήποτε άλλου είδους προσωπικών πληροφοριών (πχ. αριθμός ταυτότητας).

Θα πρέπει να εγγραφείτε στην ιστοσελίδας μας ως υποψήφιος. Στη συνέχεια θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις αγγελίες, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας βιογραφικά και να επιλέξετε ποιο θα αποστείλετε στους εργοδότες.

Η εγγραφή στην ιστοσελίδα σαν υποψήφιος (εύρεση εργασίας) είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας χωρίς επιπλέον κόστος. Παρόλα αυτά, υπάρχει περιορισμός στη δωρεάν συνδρομή στη δημιουργία μόνο ενός (1) βιογραφικού.

Θα πρέπει να αποκτήσετε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα για τους υποψηφίους τα οποία είναι διαθέσιμα εδώ.

Δημιουργώντας πολλά βιογραφικά έχετε τη δυνατότητα να έχετε πολλαπλές εκδόσεις του βιογραφικού σας και κάθε φορά να επιλέγετε ποιο θα αποστείλετε στον εργοδότη. Εξοικονομείτε χρόνο από το να επεξεργάζεστε κάθε φορά που θέλετε να αιτηθείτε για μία θέση το υπάρχον βιογραφικό σας.

Από τη στιγμή που στείλατε το βιογραφικό σας, ο εργοδότης ειδοποιείται άμεσα για την αίτηση σας. Όποια ενέργεια και αν κάνει (έγκριση/απόρριψη) θα ενημερωθείτε άμεσα. Συγχρόνως έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε το στάδιο της αίτησης σας από τον λογαριασμό σας. Παρόλα αυτά, το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την επεξεργασία της αίτησης είναι στην ευχέρεια του εργοδότη.

Δυστυχώς λόγω των ειδών των υπηρεσιών που παρέχουμε, η επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατή.

Επικοινωνία

NEWSLETTER